Levertijd en verzendkosten

Voor online betalingen maakt Car Interface gebruik van het beveiligde betaalsysteem van Sisow (online Payment Service Provider).
Indien u met iDEAL, Credit Card, PayPal of Bancontact/Mister Cash betaalt of voor de optie "Onder rembours betalen" kiest, kunnen wij uw bestelling op werkdagen doorgaans nog dezelfde dag versturen, mits u de bestelling vóór 16.00 uur heeft geplaatst. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Hieronder ziet u wanneer uw bestelling binnen Nederland wordt bezorgd. Pakketten worden doorgaans op andere tijden bezorgd dan de gewone brievenbuspost.

Helaas hebben wij geen invloed op het tijdstip van bezorgen.

U bestelt vóór 16.00 uur op: Uw bestelling wordt meestal bezorgd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag*
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


* Bestellingen onder rembours worden niet op zaterdag afgeleverd. Deze zullen op de eerstvolgende maandag bij u worden aangeboden.

De overkomstduur naar EU-bestemmingen buiten Nederland bedraagt 1 - 3 werkdagen.

Niet thuis?
Uw bestelling wordt door PostNL op het door u aangegeven adres aangeboden. Mocht er op het moment van bezorging niemand thuis zijn, dan zal het pakketje bij één van uw buren worden afgegeven. U ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakketje is bezorgd. Als afleveren bij de buren niet gewenst is, dan kunt u dit tijdens het bestelproces als opmerking bij uw bestelling aangeven. Wij zullen uw pakketje in dat geval voorzien van een sticker met ‘alleen huisadres’. De pakketbezorger zal dan op een later tijdstip nogmaals proberen uw bestelling op het door u opgegeven adres te bezorgen. Als aflevering ook bij de tweede aanbieding niet mogelijk is, zal een bericht in de brievenbus worden achter gelaten met daarop het adres van het postkantoor waar de bestelling vanaf de volgende werkdag kan worden afgehaald. Uw bestelling blijft gedurende drie weken op het postkantoor liggen. Hierna wordt uw bestelling naar ons teruggezonden. De kosten hiervoor zijn in dit geval voor uw rekening.

Verzendkosten
De verzendkosten worden tijdens het bestelprocess berekend op basis van totaalgewicht en het land waar het product heen gestuurd moet worden.
Om de verzendkosten voor het bestelde vooraf te kunnen zien gebruikt u "Bereken verzendkosten" optie van het winkelmaandje.

Ander bezorgadres
Tijdens het bestelproces kunt u een ander bezorgadres opgeven dan het factuuradres. Hierdoor heeft u de mogelijkheid uw bestelling bijvoorbeeld op uw werk te laten afleveren, of als cadeautje bij iemand anders! De factuur wordt naar het factuuradres gestuurd, uw bestelling naar het bezorgadres. Per bestelling is slechts één bezorgadres mogelijk; wilt u pakketjes op verschillende adressen laten bezorgen, dan moet u voor ieder bezorgadres een aparte order plaatsen.