Lexus
   

Lexus

Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek Lexus autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Anycar USB, SD, AUX ingang, Bluetooth MP3 interface adapter voor LEXUS autoradio's (AL-1080B-TOY)
AnyCar Digital Music Changer (AL-1080B-TOY) voor af-fabriek Lexus autoradio's met een 6+6 pins CD-wisselaar aansluiting.
Ondersteuning voor: Bluetooth voor handsfree bellen en muziek streamen, AUX ingang, USB en SD voor het afspelen van MP3 en WMA bestanden.
95,00€
Excl. BTW: 78,51€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor LEXUS autoradio's (YTM06-TOY1)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-TOY1) voor af-fabriek LEXUS autoradio's met een 5+7 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
67,00€ 64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor LEXUS autoradio's (YTM06-TOY2)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-TOY2) voor af-fabriek LEXUS autoradio's met een 6+6 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
67,00€ 64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, iPod, iPhone, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor LEXUS autoradio's (YTM07-TOY1)
Yatour Digital Media Changer (YTM07-TOY1) voor af-fabriek LEXUS autoradio's met een 5+7 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN en een 30-pin Apple iPhone / iPod / iPad audioaansluiting.
85,00€
Excl. BTW: 70,25€
Yatour USB, SD, iPod, iPhone, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor LEXUS autoradio's (YTM07-TOY2)
Yatour Digital Media Changer (YTM07-TOY2) voor af-fabriek LEXUS autoradio's met een 6+6 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN en een 30-pin Apple iPhone / iPod / iPad audioaansluiting.
85,00€
Excl. BTW: 70,25€
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang voor Lexus autoradio's (YT-BTA-TOY1)
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang (YT-BTA-TOY1) voor af-fabriek Lexus autoradio's met een 5+7 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf uw mobiele telefoon in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen en handsfree te bellen.
89,00€
Excl. BTW: 73,55€
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang voor Lexus autoradio's (YT-BTA-TOY2)
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang (YT-BTA-TOY2) voor af-fabriek Lexus autoradio's met een 6+6 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf uw mobiele telefoon in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen.
89,00€
Excl. BTW: 73,55€