Parrot MKi9100 Bluetooth Carkit, incl. montage in Rotterdam

Model: MKi9100
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Direct leverbaar
Garantie: 2 jaar
Prijs: 245,00€
Excl. BTW: 202,48€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Parrot MKi9100 Bluetooth Carkit, incl. montage in Rotterdam

De Parrot MKi9100 is een carkit voor handsfree bellen en aansluitmogelijkheden voor: iPod, iPhone, USB-stick, Bluetooth-Stereo (A2DP) telefoon, MP3-speler of andere analoge draagbare muziekspeler. Past in elke auto als aanvulling op bestaand audiosysteem.

De Parrot MKi9100 Bluetooth Carkit is een carkit uit een nieuwe generatie die gemaakt is voor bestuurders die opzoek zijn naar gemak.
De telefoon wordt automatisch gekoppeld met de Bluetooth carkit als u in de auto stapt, waardoor u handsfree kunt telefoneren, spraakgestuurd of met de bijgeleverde afstandbediening.
Uw telefoonboek wordt automatisch met de MKi gesynchroniseerd.
Om tijdens het hansdfree bellen een optimale geluidskwaliteit te bieden, combineert de Parrot MKi9100 de technologie van de dubbele microfoon met nieuwe signaalverwerkings software (DSP-3) die alle omgevingsgeluiden onderdrukt.
De Parrot MKi9100 is een Bluetooth carkit die geschikt is voor alle automerken en die functioneert met vrijwel alle merken mobiele telefoons.
Voor maximaal luistercomfort worden de telefoongesprekken weergegeven via de twee voorste luidsprekers van de auto.

De Parrot MKi9100 is niet alleen een Bluetooth carkit. U kunt op deze carkit ook uw iPod, iPhone, MP3-speler of USB-stick aansluiten.
Daarnaast kunt u muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere gekoppelde Bluetooth-apparaat draadloos streamen via de luidsprekers van uw auto.

Om door uw muziek te kunnen navigeren, geeft het scherm van de MKi9100 uw afspeellijst met de naam van de artiest en de titel weer (iPod/ iPhone of USB aansluiting).
De muziek wordt afgespeeld via alle luidsprekers van de auto zodat zowel de bestuurder als de passagiers kunnen genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de speciale geluidseffecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer.

Om naar muziek van uw iPhone en uw iPod te luisteren, sluit u hem eenvoudigweg aan met de kabel van de Parrot MKi. Het MKi assortiment is onder officiële Apple licentie ontwikkeld!

Via de draadloze afstandsbediening, die naar wens op het stuur of het dashboard kan worden aangebracht, heeft de bestuurder toegang tot alle functies van het handsfreesysteem.
Op het OLED-display worden alle voor de gebruiker relevante gegevens weergegeven: adresboek, identiteit van de beller, telefoongegevens en gebruikersspecifieke instellingen.
Tijdens een gesprek wordt de muziek automatisch onderbroken om na het gesprek weer te worden hervat.

Let op! Dit product wordt niet verstuurd. Na aankoop dient u met ons een inbouwafspraak in te plannen.
De prijs is inclusief de inbouw bij ons inbouwstation in Rotterdam, ex. koppel kabel.
Om deze Parrot MKi9100 te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppel kabel’ (ISO2CAR verloopkabel) nodig.
De prijs van zo'n koppel kabel varieert per automerk.
Voor meer info of het maken van een inbouwafspraak bel 010-8889444.