BLUETOOTH + USB + MicroSD + AUX IN interface / adapter voor Land Rover Freelander 2 (MOST)

Model: LP1606VO
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
Garantie: 1 jaar
Prijs: 199,50€
Excl. BTW: 164,88€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

BLUETOOTH + USB + MicroSD + AUX IN interface / adapter voor Land Rover Freelander 2 (MOST)

Deze MOST interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een MicroSD kaart in CD-kwaliteit via uw Land Rover Freelander 2, 6-disk autoradio af te spelen.

De interface beschikt tevens over een 3,5mm AUX ingang / audioaansluiting voor externe geluidsbronnen en over een geïntegreerde Bluetooth module waarmee muziek draadloos gestreamd kan worden en handsfree kan worden gebeld (carkit).

Geschikte Land Rover Freelander 2 audiosysteem met geïntegreerde 6 disk CD-wisselaar:


Deze apparaat ondersteunt voor USB en MicroSD basis bedieningsfunctionaliteiten zoals (PLAY, PAUSE, NEXT, PREV, FF, REW).

Daarnaast wordt bij het afspelen van muziek via Bluetooth de titel / artistnaam / album weergegeven op het display van uw audio systeem.
 
Voor de voeding van de interface moeten de +12V constant en de massa kabels van de interface aan de corresponderende draden van uw autobedrading worden aangesloten.
Rood op +12 Volt constant (dus ook bij contact uit) en zwart op aarde (massa).

Kenmerken

  • Geintegreerde BLUETOOTH module voor het draadloos streamen van musiek in digitale kwaliteit en controle via radio/stuur knoppen. Ondersteuning voor titel / artistnaam / album weergave op het display
  • Handsfree bellen functionaliteit (carkit) en controle via radio/stuur knoppen.
  • USB aansluiting voor het afspelen van MP3- en WMA bestanden vanaf een USB stick (USB versie 2.0, FAT32 geformateerd, max. 32Gb)
  • MicroSD kaart aansluiting voor het afspelen van MP3- en WMA bestanden (FAT32 geformateerd, max. 32Gb)
  • AUX aansluiting voor een iPod, iPhone, MP3 speler, tablet, telefoon, GPS, PSP of een andere externe geluidsbron aan het glasvezel systeem voor de perfecte geluidsweergave. Let wel op dat bedienen van externe apparaten via AUX poort niet mogelijk is
  • Audio ingang van de interface betreft 3.5mm jackplug. Het analoge signaal wordt omgezet naar een optisch audiosignaal (glasvezel) waardoor de audiokwaliteit gelijk is aan die van de originele CD-wisselaar