Menu
Your Cart

Renault

Renault
Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek Renault autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.
Model: MN-BUA-REN8
Bluetooth interface / audio adapter (MN-BUA-REN8) voor af-fabriek Renault autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spele..
74,95€
Excl. BTW:61,94€
Merk: Yatour Model: YTM06-REN8
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-REN8) is een interface / audio adapter voor af-fabriek Renault autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit vi..
64,00€
Excl. BTW:52,89€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-REN8
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-REN8) voor af-fabriek Renault autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af t..
89,95€
Excl. BTW:74,34€
AUX IN kabel / audio ingang voor Renault autoradio's met een 6-pins Mini-ISO aansluiting
Tijdelijk uitverkocht
Model: MN6P-3.5MM
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op uw af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt d.m.v. de 6-pin Mini-ISO stekker aangesloten op uw originele Renault autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overschakelen op de AUX-ingang, dan kan deze kabel..
12,45€
Excl. BTW:10,29€
Model: BT-MN6P
Middels deze Bluetooth module (interface / audio adapter) kunt u genieten van uw favoriete muziek die draadloos afgespeeld kan worden vanaf een mobiele telefoon of een andere Bluetooth-apparaat via uw originele Renault-autoradio met een actieve AUX-functionaliteit. Als u uw autoradio kunt oversch..
24,95€
Excl. BTW:20,62€
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5