Menu
Your Cart

Levertijd en verzendkosten

Voor online betalingen maakt Car Interface gebruik van het beveiligde betaalsysteem van Sisow (online Payment Service Provider).

Op de productpagina (per product) staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Pakketten worden doorgaans op andere tijden bezorgd dan de gewone brievenbuspost. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet beïnvloeden.

Hieronder ziet u indicatie wanneer uw bestelling binnen Nederland en België wordt bezorgd.

U bestelt vóór 16.00 uur op: Uw bestelling wordt meestal bezorgd op:
Maandag Dinsdag-woensdag
Dinsdag Woensdag-donderdag
Woensdag Donderdag-vrijdag
Donderdag Vrijdag-zaterdag
Vrijdag Zaterdag-maandag
Zaterdag Dinsdag-woensdag
Zondag Dinsdag-woensdag


De overkomstduur naar EU-bestemmingen buiten Nederland en België bedraagt 2 - 5 werkdagen.

Niet thuis?

Uw bestelling wordt op het door u aangegeven adres aangeboden. Mocht er op het moment van bezorging niemand thuis zijn, dan ontvangt u een kennisgeving met de volgende bezorgpoging. De pakketbezorger zal dan op een later tijdstip nogmaals proberen uw bestelling op het door u opgegeven adres te bezorgen. Als afleveren bij de buren is aanvaardbaar, dan kunt u dit tijdens het bestelproces als opmerking bij uw bestelling aangeven. Wij zullen uw pakketje in dat geval niet voorzien van een sticker met ‘alleen huisadres’. Als aflevering ook bij de tweede aanbieding niet mogelijk is, zal een bericht in de brievenbus worden achter gelaten met daarop het adres van het postkantoor waar de bestelling vanaf de volgende werkdag kan worden afgehaald. Uw bestelling blijft gedurende twee weken op het postkantoor liggen. Hierna wordt uw bestelling naar ons teruggezonden. De kosten hiervoor zijn in dit geval voor uw rekening.

Verzendkosten

De verzendkosten worden tijdens het bestelprocess berekend op basis van totaalgewicht en het land waar het product heen gestuurd moet worden.
Om de verzendkosten voor het bestelde vooraf te kunnen zien gebruikt u "Bereken verzendkosten" optie van het winkelmaandje.

Ander bezorgadres

Tijdens het bestelproces kunt u een ander bezorgadres opgeven dan het factuuradres. Hierdoor heeft u de mogelijkheid uw bestelling bijvoorbeeld op uw werk te laten afleveren, of als cadeautje bij iemand anders! De factuur wordt naar het factuuradres gestuurd, uw bestelling naar het bezorgadres. Per bestelling is slechts één bezorgadres mogelijk; wilt u pakketjes op verschillende adressen laten bezorgen, dan moet u voor ieder bezorgadres een aparte order plaatsen.

Belangrijke informatie

Vanwege het Coronavirus en de drukte bij PostNL kan de bezorging van je bestelling langer duren dan je gewend bent. Onze excuses hiervoor.