Menu
Your Cart

Ontstoringsfilters

Ontstoringsfilters
Model: MN-FILT
Deze MANTSON ontstoringsfilter / storingsfilter maakt een einde aan storingsgeluiden die veroorzaakt worden door het boordnet bijv. dynamo- en schakelgeluiden. Deze filter is Plug & Play die tussen MANTSON-kastje en de kabel voor de CD-wisselaar ingang wordt geplaatst.In welke gevallen te ge..
14,95€
Excl. BTW: 12,36€
Merk: Yatour Model: YT-NFM
Deze Yatour ontstoringsfilter / storingsfilter maakt een einde aan storingsgeluiden die veroorzaakt worden door het boordnet bijv. dynamo- en schakelgeluiden. Deze filter is Plug & Play en beschikt over een nieuwe type connector die tussen Yatour kastje en de kabel voor de CD-wisselaar ingang w..
14,95€
Excl. BTW: 12,36€
Model: NF-102
Deze hoogwaardige 10 AMP ontstoringsfilter maakt een einde aan storingsgeluiden die veroorzaakt worden door het boordnet bijv. dynamo- en schakelgeluiden. De ontstoringsfilter wordt aangesloten op de 12V voedingsleiding, zo dicht mogelijk bij de verbruiker. Geschikt voor autoradio's, versterkers, ..
11,95€
Excl. BTW: 9,88€
Model: SNI1-3.5
Wanneer je je laptop, iPod of mobiele telefoon op de AUX ingang van de autoradio aansluit en het geluid via de autoluidsprekers laat klinken, kan het zijn dat je met een vervelende, hardnekkige storing te maken krijgt (fluittoon/ruis). Door deze filter / ground loop (aardlus) isolato..
8,75€
Excl. BTW: 7,23€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4