Menu
Your Cart

Suzuki

Suzuki
Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek SUZUKI autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.
Merk: Yatour Model: YTM05-SUZ1
Zou u uw favoriete muziek vanaf uw iPhone of iPod in de auto willen afspelen? Dan is de Yatour iPod / iPhone interface (YTM05-SUZ1) voor af-fabriek SUZUKI autoradio's met een Clarion CE-NET CD-wisselaar aansluiting iets voor u. Deze interface / audio adapter is geschikt voor het afspelen van audiob..
67,00€
Excl. BTW:55,37€
Merk: Yatour Model: YTM06-SUZ2
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-SUZ2) is een interface / audio adapter voor af-fabriek SUZUKI autoradio's met een 14-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio a..
64,00€
Excl. BTW:52,89€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-SUZ2
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-SUZ2) voor af-fabriek Suzuki autoradio's met een 14 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af t..
89,95€
Excl. BTW:74,34€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3