Menu
Your Cart

Suzuki

Suzuki
Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek SUZUKI autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.
Model: MN-603-SUZ
Bluetooth interface / audio adapter (MN-603-SUZ) voor af fabriek Suzuki autoradio's met een 14-pin CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om handsfree te telefoneren (carkit) en om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-..
47,50€
Excl. BTW:39,26€
Model: MN-BUA-SUZ
Bluetooth interface / audio adapter (MN-BUA-SUZ) voor af fabriek Suzuki autoradio's met een 14-pin CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen...
74,95€
Excl. BTW:61,94€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Suzuki autoradio's
-6 % Tijdelijk uitverkocht
Merk: Yatour Model: YTM06-SUZ2
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-SUZ2) is een interface / audio adapter voor af-fabriek SUZUKI autoradio's met een 14-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio a..
59,95€ 64,00€
Excl. BTW:49,55€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-SUZ2
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-SUZ2) voor af fabriek Suzuki autoradio's met een 14 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af t..
89,95€
Excl. BTW:74,34€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4