Menu
Your Cart

Mazda

Mazda
Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek Mazda autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.
Model: MN-UA-MAZ
USB + AUX IN interface / audio adapter (MN-UA-MAZ) voor af-fabriek Mazda autoradio's met een 16 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in o.a. MP3, WMA, FLAC formaat vanaf een USB-stick in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adap..
44,95€
Excl. BTW:37,15€
Model: MN-BUA-MAZ
Bluetooth interface / audio adapter (MN-BUA-MAZ) voor af-fabriek Mazda autoradio's met een CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De i..
74,95€
Excl. BTW:61,94€
Merk: Yatour Model: YTM06-MAZ1
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-MAZ1) is een interface adapter voor af-fabriek Mazda autoradio's met een 16-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af..
64,00€
Excl. BTW:52,89€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-MAZ1
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-MAZ1) voor af-fabriek Mazda autoradio's met een 16-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af te..
84,95€
Excl. BTW:70,21€
Model: MAZ-3.5MM
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op uw af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt d.m.v. de 16pin stekker aangesloten op uw originele Mazda autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overschakelen op de AUX-ingang, dan kan deze kabel wel w..
12,45€
Excl. BTW:10,29€
Model: MAZ-3.5MM+IP5
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op uw af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt d.m.v. de 16pin stekker aangesloten op uw originele Mazda autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overschakelen op de AUX-ingang, dan kan deze kabel wel worden..
14,95€
Excl. BTW:12,36€
Model: SKMA16-21-3.5MMF-1.5M
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op uw af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt d.m.v. de 16pin stekker aangesloten op uw originele Mazda autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overschakelen op de AUX-ingang, dan kan deze kabel wel worden..
12,45€
Excl. BTW:10,29€
Model: BT-MAZ
Middels deze Bluetooth module kunt u genieten van uw favoriete muziek die draadloos afgespeeld kan worden vanaf een mobiele telefoon of een andere Bluetooth-apparaat via uw originele Mazda autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overschakelen op de AUX-ingang, dan k..
24,95€
Excl. BTW:20,62€
Model: IP7-MAZDA
Wilt u muziek vanaf uw iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6S, 6 Plus, 7, 7 Plus op uw af-fabriek Mazda autoradio afspelen dan is dit de oplossing. Deze interface / audio adapter wordt d.m.v. de 16-pin stekker aangesloten op de AUX-aansluiting van uw originele Mazda autoradio met een actieve AUX functionaliteit. M..
29,95€
Excl. BTW:24,75€
Model: MAZDA-USBF
Wilt u muziek vanaf uw iPhone, iPod, iPad op uw af-fabriek Mazda autoradio afspelen dan is dit de oplossing. Deze interface / audio adapter wordt d.m.v. de 16-pin stekker aangesloten op de AUX-aansluiting van uw originele Mazda autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Op de USB uitgang kunnen ..
29,95€
Excl. BTW:24,75€
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10