Chrysler, Dodge en Jeep
   

Chrysler, Dodge en Jeep

Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek Chrysler, Dodge en Jeep autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
AnyCar USB, SD, AUX IN, MP3 interface adapter voor Chrysler, Dodge en Jeep autoradio's (8-pin)
AnyCar Digital Music Changer voor af-fabriek Chrysler, Dodge en Jeep autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
65,00€
Excl. BTW: 53,72€
AnyCar USB, SD, AUX IN, Bluetooth MP3 interface adapter voor Chrysler, Dodge en Jeep autoradio's (8-pin)
AnyCar Digital Music Changer voor af-fabriek Chrysler, Dodge en Jeep autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een Bluetooth module en een AUX IN-audioaansluiting.
99,50€
Excl. BTW: 82,23€
AnyCar USB, SD, AUX IN, Bluetooth MP3 interface adapter voor Chrysler, Dodge en Jeep autoradio's (10-pin)
AnyCar Digital Music Changer voor af-fabriek Chrysler, Dodge en Jeep autoradio's met een 10-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een Bluetooth module en een AUX IN-audioaansluiting.
99,50€
Excl. BTW: 82,23€