Menu
Your Cart

Nissan

Nissan
Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek Nissan autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.
Merk: Yatour Model: YTM06-NIS
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-NIS) is een interface / audio adapter voor af-fabriek NISSAN autoradio's met een CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spel..
67,00€
Excl. BTW:55,37€
Model: MN-BUA-NIS
Bluetooth interface / audio adapter (MN-BUA-NIS) voor af-fabriek Nissan autoradio's met een CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De ..
74,95€
Excl. BTW:61,94€
Merk: Yatour Model: YTM07-NIS
De Yatour Digital Media Changer (YTM07-NIS) is een interface / audio adapter voor af-fabriek NISSAN autoradio's met een CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw originele autoradio ..
85,00€
Excl. BTW:70,25€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-NIS
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-NIS) voor af-fabriek Nissan autoradio's met een CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen...
89,95€
Excl. BTW:74,34€
Model: SKNI08-21+3.5MM
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op uw af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel is enkel geschikt voor Nissan INFINITI, Sylphy, Tiida, Qashqai, Geniss autoradio's met een 8-pin AUX-connector aan de achterkant van de radio en een AUX-knop op het frontpaneel. Als u uw autoradio..
12,45€
Excl. BTW:10,29€
Model: BLA-3.5MM
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op u af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt d.m.v. de 8pin ISO stekker aangesloten op uw originele Audi / Seat / Skoda / Volkswagen autoradio en een aantal aftermarket radio's met een actieve AUX functionaliteit. De volgende autorad..
12,45€
Excl. BTW:10,29€
Model: BT-BLA-F
Middels deze Bluetooth module kunt u genieten van uw favoriete muziek die draadloos afgespeeld kan worden vanaf een mobiele telefoon of een andere Bluetooth-apparaat via uw originele Audi, Skoda, Seat, Volkswagen, Becker, Philips en Blaupunkt autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Een a..
24,95€
Excl. BTW:20,62€
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7