Menu
Your Cart

Lancia

Lancia
Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek Lancia autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.
Merk: Yatour Model: YTM06-FA
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-FA) is een interface adapter voor af-fabriek Lancia autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af t..
64,00€
Excl. BTW:52,89€
Merk: Yatour Model: YTM06-SMT
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-SMT) is een interface voor af-fabriek Smart, FIAT en Lancia Grundig autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autora..
64,00€
Excl. BTW:52,89€
Model: RNT-3.5MM
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op uw af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt d.m.v. de 6-pin connector aangesloten op uw originele Alfa Romeo / Fiat / Lancia autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overschakelen op de AUX-ingang, dan..
12,45€
Excl. BTW:10,29€
Model: BT-RNT
Middels deze Bluetooth module kunt u genieten van uw favoriete muziek die draadloos afgespeeld kan worden vanaf een mobiele telefoon of een andere Bluetooth-apparaat via uw originele Alfa Romeo 159, FIAT Grande Punto, FIAT 500 en Lancia autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Past alleen..
24,95€
Excl. BTW:20,62€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4