Lancia
   

Lancia

Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek Lancia autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Lancia autoradio's (YTM06-FA)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-FA) voor af-fabriek Lancia autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB/SD/AUX IN MP3 interface voor Smart, FIAT, Lancia autoradio's van het merk Grundig (YTM06-SMT)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-SMT) voor af-fabriek Smart, FIAT en Lancia Lybra autoradio's van het merk Grundig met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
3,5mm AUX kabel voor Alfa Romeo, Fiat en Lancia autoradio's met een 6-pin AUX-aansluiting
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op uw af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt d.m.v. de 6-pin connector aangesloten op uw originele Alfa Romeo / Fiat / Lancia autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overs... [meer]
12,45€
Excl. BTW: 10,29€
Bluetooth adapter voor Alfa Romeo, Fiat en Lancia autoradio's met een 6-pin AUX-aansluiting
Middels deze Bluetooth module kunt u genieten van uw favoriete muziek die draadloos afgespeeld kan worden vanaf een mobiele telefoon of een andere Bluetooth-apparaat via uw originele Alfa Romeo 159, FIAT Grande Punto, FIAT 500 en Lancia autoradio met een actieve AUX fun... [meer]
19,95€
Excl. BTW: 16,49€