YTM05 YTM06

Yatour

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Yatour Bluetooth carkit module (YT-BTM)
Bluetooth module (YT-BTM) voor handsfree telefoneren en in stereo muziek streamen vanaf uw mobiele telefoon via de Yatour M05, M06 of M07 interface.
45,00€
Excl. BTW: 37,19€
Yatour iPod, iPhone, AUX ingang, interface / audio adapter voor Suzuki autoradio's (YTM05-SUZ1)
Yatour iPod / iPhone interface (YTM05-SUZ1) voor af-fabriek SUZUKI autoradio's met een Clarion CE-NET CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter is geschikt voor het afspelen van audiobestanden vanaf uw iPod of iPhone in CD-kwaliteit via uw originele autoradio. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
67,00€
Excl. BTW: 55,37€
Yatour ontstoringsfilter / noise filter met nieuwe connector (YT-NFM)
Deze Yatour ontstoringsfilter / storingsfilter maakt een einde aan storingsgeluiden die veroorzaakt worden door het boordnet bijv. dynamo- en schakelgeluiden.
Deze filter is Plug & Play en beschikt over een nieuwe type connector die tussen Yatour kastje en de kabel voor de CD-wisselaar ingang wordt geplaatst.
14,95€
Excl. BTW: 12,36€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / adapter voor Chevrolet Lacetti autoradio's (YTM06-FA)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-FA) voor af-fabriek Chevrolet Lacetti 2004-2013 autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX ingang / audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Nissan autoradio's (YTM06-NIS)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-NIS) voor af-fabriek NISSAN autoradio's met een CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
67,00€
Excl. BTW: 55,37€
Yatour USB/SD/AUX IN MP3 interface adapter voor OPEL autoradio's (YTM06-OPL)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-OPL) voor een aantal af-fabriek Opel CD 30 MP3 autoradio's met een CD-wisselaar en AUX aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
69,95€
Excl. BTW: 57,81€
Yatour USB/SD/AUX IN MP3 interface voor Becker en Porsche autoradio's (YTM06-BEK)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-BEK) voor Becker en Porsche autoradio's met een CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
67,00€
Excl. BTW: 55,37€
Yatour afstandsbediening voor de Bluetooth module (YT-REMO)
Deze afstandsbediening (YT-REMO) is optioneel en wordt niet standaard geleverd met Yatour Bluetooth ..
9,50€
Excl. BTW: 7,85€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Alfa Romeo autoradio's (YTM06-FA)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-FA) voor af-fabriek Alfa Romeo autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX ingang / audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX Ingang, MP3 interface / audio adapter voor Blaupunkt autoradio's (YTM06-BLAU)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-BLAU) voor aftermarket Blaupunkt autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor FIAT autoradio's (YTM06-FA)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-FA) voor af-fabriek FIAT autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Hyundai autoradio's (YTM06-HYU8)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-HYU8) voor af-fabriek Hyundai autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
63,00€
Excl. BTW: 52,07€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Lancia autoradio's (YTM06-FA)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-FA) voor af-fabriek Lancia autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor MINI autoradio's (YTM06-BM2)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-BM2) voor af-fabriek MINI autoradio's met een 40-pins aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX ingang / audioaansluiting.
65,00€
Excl. BTW: 53,72€
Afstandsbediening voor Yatour YT-BTA interfaces (YT-BTA-REMO)
Deze afstandsbediening (YT-BTA-REMO) is optioneel en wordt niet standaard geleverd met Yatour YT-BTA..
12,50€
Excl. BTW: 10,33€
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang voor MINI autoradio's (YT-BTA-BM2)
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang (YT-BTA-BM2) voor af-fabriek MINI autoradio's met een 40-pins aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf uw mobiele telefoon in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen.
90,00€
Excl. BTW: 74,38€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Ford autoradio's (YTM06-FRD1)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-FRD1) voor af-fabriek FORD autoradio's met een 12-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor LEXUS autoradio's (YTM06-TOY1)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-TOY1) voor af-fabriek LEXUS autoradio's met een 5+7 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Renault autoradio's (YTM06-REN8)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-REN8) voor af-fabriek Renault autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX Ingang, MP3 interface / audio adapter voor Volvo HU autoradio's (YTM06-VOLHU)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-VOLHU) voor af-fabriek VOLVO HU-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, iPod, iPhone, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Nissan autoradio's (YTM07-NIS)
Yatour Digital Media Changer (YTM07-NIS) voor af-fabriek NISSAN autoradio's met een CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN en een 30-pin Apple iPhone / iPod / iPad audioaansluiting.
85,00€
Excl. BTW: 70,25€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / adapter voor Opel Agila B autoradio's (YTM06-SUZ2)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-SUZ2) voor af-fabriek Opel Agila B 2008-2015 autoradio's met een 14-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor BMW autoradio's (YTM06-BMW1)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-BMW1) voor af-fabriek BMW autoradio's met een 17-pins aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
65,00€
Excl. BTW: 53,72€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Citroën autoradio's (YTM06-RD3)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-RD3) voor af-fabriek Citroën autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
65,00€
Excl. BTW: 53,72€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Ford autoradio's (YTM06-FRD2)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-FRD2) voor af-fabriek FORD autoradio's met een Quadlock CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
67,00€
Excl. BTW: 55,37€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Honda autoradio's (YTM06-HON2)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-HON2) voor af-fabriek Honda autoradio's met een 2.4 CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX ingang / audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor LEXUS autoradio's (YTM06-TOY2)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-TOY2) voor af-fabriek LEXUS autoradio's met een 6+6 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Peugeot autoradio's (YTM06-RD3)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-RD3) voor af-fabriek Peugeot autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
65,00€
Excl. BTW: 53,72€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Suzuki autoradio's (YTM06-SUZ2)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-SUZ2) voor af-fabriek SUZUKI autoradio's met een 14-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Toyota autoradio's (YTM06-TOY1)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-TOY1) voor af-fabriek Toyota autoradio's met een 5+7 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX Ingang, MP3 interface / audio adapter voor Volvo SC autoradio's (YTM06-VOLSC)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-VOLSC) voor af-fabriek VOLVO SC-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Media Interface USB adapter kabel voor Mercedes-Benz
USB adapter kabel voor Mercedes-Benz voertuigen vanaf bouwjaar 2007 uitgerust met een Media Interface. De kabel maakt het mogelijk om uw favorite muziek vanaf uw USB-apparaten via uw Mercedes-Benz stereo systeem af te spelen.
16,00€
Excl. BTW: 13,22€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor BMW autoradio's (YTM06-BMW2)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-BMW2) voor af-fabriek BMW autoradio's met een 40-pins aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
65,00€
Excl. BTW: 53,72€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Citroën autoradio's (YTM06-RD4)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-RD4) voor af-fabriek Citroën autoradio's met een 12-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
65,00€
Excl. BTW: 53,72€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Honda autoradio's (YTM06-HON1)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-HON1) voor af-fabriek Honda autoradio's met een 2.3 CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
67,00€
Excl. BTW: 55,37€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Honda Goldwing GL1800 (YTM06-HON2F)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-HON2F) voor Honda Goldwing GL1800 met een 2.4 CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX ingang / audioaansluiting.
67,00€
Excl. BTW: 55,37€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Peugeot autoradio's (YTM06-RD4)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-RD4) voor af-fabriek Peugeot autoradio's met een 12-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
65,00€
Excl. BTW: 53,72€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Toyota autoradio's (YTM06-TOY2)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-TOY2) voor af-fabriek Toyota autoradio's met een 6+6 pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Yatour USB, SD, iPod, iPhone, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Ford autoradio's (YTM07-FRD1)
Yatour Digital Media Changer (YTM07-FRD1) voor af-fabriek Ford autoradio's met een 12-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN en een 30-pin Apple iPhone / iPod / iPad audioaansluiting.
85,00€
Excl. BTW: 70,25€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor BMW autoradio's (YTM06-BMW4)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-BMW4) voor af-fabriek BMW autoradio's met een 3+6 pins CD-wisselaar aansluiting in de kofferbak. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
65,00€
Excl. BTW: 53,72€
Yatour USB, SD, iPod, iPhone, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor Ford autoradio's (YTM07-FRD2)
Yatour Digital Media Changer (YTM07-FRD2) voor af-fabriek Ford autoradio's met een Quadlock CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN en een 30-pin Apple iPhone / iPod / iPad audioaansluiting.
89,00€
Excl. BTW: 73,55€
Media Interface 3.5mm AUX kabel / audio adapter voor  Mercedes-Benz
AUX kabel / audio adapter voor Mercedes-Benz voertuigen vanaf bouwjaar 2007 uitgerust met een Media Interface. Middels deze AUX-IN kabel kunt u genieten van uw favoriete muziek op uw mp3 speler / telefoon / DVD / iPhone / iPod / Samsungs / Nokia / HTC...
16,00€
Excl. BTW: 13,22€
Media Interface 3.5mm AUX kabel / audio adapter voor  Mercedes-Benz, 2m
AUX kabel / audio adapter voor Mercedes-Benz voertuigen vanaf bouwjaar 2007 uitgerust met een Media Interface. Middels deze AUX-IN kabel kunt u genieten van uw favoriete muziek op uw mp3 speler / telefoon / DVD / iPhone / iPod / Samsungs / Nokia / HTC...
17,21€
Excl. BTW: 14,22€
Yatour USB, SD, iPod, iPhone, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor BMW autoradio's (YTM07-BMW2)
Yatour Digital Media Changer (YTM07-BMW2) voor af-fabriek BMW autoradio's met een 40-pins aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN en een 30-pin Apple iPhone / iPod / iPad audioaansluiting.
89,00€
Excl. BTW: 73,55€
Audi 20-pin splitkabel / verloopkabel (YT-Audi20)
Een verloopkabel om 20-pins blokkabel die achter op een aantal Audi-autoradio's en navigatiesystemen is aangesloten uit te splitsen. Hierdoor wordt het mogelijk om Yatour interface's (YTM05-VW8 en YTM06-VW8) met een aantal Audi autoradio's en navigatiesystemen te combineren.
8,00€
Excl. BTW: 6,61€
Radio demontagesleutels, set Nr. 1
Radio demontagesleutels voor autoradio's van oudere Audi, Mercedes en Volkswagen modellen. Deze set bestaat uit twee stuks.
3,75€
Excl. BTW: 3,10€
Yatour Bluetooth interface / adapter (carkit) met AUX ingang voor Alfa Romeo autoradio's (YT-BTA-FA)
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang (YT-BTA-FA) voor af-fabriek Alfa Romeo autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf uw mobiele telefoon in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen en handsfree te bellen (carkit)
89,95€
Excl. BTW: 74,34€
Yatour Bluetooth interface / adapter (carkit) met AUX ingang voor FIAT autoradio's (YT-BTA-FA)
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang (YT-BTA-FA) voor af-fabriek FIAT autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf uw mobiele telefoon in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen en handsfree te bellen (carkit)
89,95€
Excl. BTW: 74,34€
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang voor BMW autoradio's (YT-BTA-BM1)
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang (YT-BTA-BM1) voor af-fabriek BMW autoradio's met een 17-pins aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf uw mobiele telefoon in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen.
90,00€
Excl. BTW: 74,38€
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang voor BMW autoradio's (YT-BTA-BM2)
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang (YT-BTA-BM2) voor af-fabriek BMW autoradio's met een 40-pins aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf uw mobiele telefoon in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen.
90,00€
Excl. BTW: 74,38€