Menu
Your Cart

Volvo

Volvo

Hieronder vindt u een overzicht van USB, SD, iPod, iPhone, AUX IN, Bluetooth (carkit + streaming) interfaces, modules, adapters en kabels, die geschikt zijn voor een aantal af fabriek Volvo autoradio's. Controleer bij het betreffende product of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund alvorens een bestelling te plaatsen.

Model: MN-BUA-VOLHU
Bluetooth interface / audio adapter (MN-BUA-VOLHU) voor af fabriek HU-series VOLVO autoradio's met een 8-pin CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af ..
74,95€
Excl. BTW:61,94€
Merk: Yatour Model: YTM06-VOLHU
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-VOLHU) is een interface / audio adapter voor af fabriek VOLVO HU-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw au..
59,95€
Excl. BTW:49,55€
Merk: Yatour Model: YTM06-VOLSC
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-VOLSC) is een interface / audio adapter voor af-fabriek VOLVO SC-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw au..
59,95€
Excl. BTW:49,55€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-VOLHU
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-VOLHU) voor af fabriek VOLVO HU-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autor..
84,95€
Excl. BTW:70,21€
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang voor Volvo autoradio's (YT-BTA-VOLSC)
Tijdelijk uitverkocht
Merk: Yatour Model: YT-BTA-VOLSC
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-VOLSC) voor af fabriek VOLVO SC-series autoradio's met een 8-pins Mini Din CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via..
84,95€
Excl. BTW:70,21€
Merk: Mr12Volt Model: LP1606VO2
Deze MOST interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een MicroSD kaart in CD-kwaliteit via uw VOLVO autoradio af te spelen. De interface beschikt tevens over een 3,5mm AUX ingang / audioaansluiting voor externe geluidsbronnen en over een g..
174,95€
Excl. BTW:144,59€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6