Menu
Your Cart

Volvo

Volvo
Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek VOLVO autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.
Model: MN-BUA-VOLHU
Bluetooth interface / audio adapter (MN-BUA-VOLHU) voor af-fabriek HU-series VOLVO autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af..
74,95€
Excl. BTW:61,94€
Merk: Yatour Model: YTM06-VOLHU
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-VOLHU) is een interface / audio adapter voor af-fabriek VOLVO HU-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw au..
64,00€
Excl. BTW:52,89€
Merk: Yatour Model: YTM06-VOLSC
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-VOLSC) is een interface / audio adapter voor af-fabriek VOLVO SC-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw au..
64,00€
Excl. BTW:52,89€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-VOLHU
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-VOLHU) voor af-fabriek VOLVO HU-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autor..
89,95€
Excl. BTW:74,34€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-VOLSC
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-VOLSC) voor af-fabriek VOLVO SC-series autoradio's met een 8-pins Mini Din CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via..
89,95€
Excl. BTW:74,34€
Model: LP1606VO
Deze MOST interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een MicroSD kaart in CD-kwaliteit via uw VOLVO autoradio af te spelen. De interface beschikt tevens over een 3,5mm AUX ingang / audioaansluiting voor externe geluidsbronnen en over een g..
199,50€
Excl. BTW:164,88€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6