Menu
Your Cart

Porsche

Porsche

Hieronder vindt u een overzicht van USB, SD, iPod, iPhone, AUX IN, Bluetooth (carkit + streaming) interfaces, modules, adapters en kabels, die geschikt zijn voor een aantal af fabriek Porsche autoradio's. Controleer bij het betreffende product of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund alvorens een bestelling te plaatsen.

Yatour USB/SD/AUX IN MP3 interface voor Becker en Porsche autoradio's (YTM06-BEK)
-11 %
Merk: Yatour Model: YTM06-BEK
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-BEK) is een interface voor af-fabriek Becker en Porsche autoradio's met een CD-wisselaar aansluiting. Deze interface  maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen..
59,95€ 67,00€
Excl. BTW:49,55€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-BEK
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-BEK) voor Becker en Porsche autoradio's. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschi..
95,00€
Excl. BTW:78,51€
Merk: Mr12Volt Model: LP1604PO4
Digital Music Changer (LP1604PO2) is een interface / audio adapter voor een aantal af fabriek Porsche autoradio's met een MOST optic fiber systeem (glasvezel). Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een microSD kaart in CD-kwaliteit via uw autora..
174,95€
Excl. BTW:144,59€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3