Menu
Your Cart

Porsche

Porsche
Hieronder vindt u een overzicht van producten die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek Porsche autoradio's. Controleer bij een betreffend product of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.
Merk: Yatour Model: YTM06-BEK
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-BEK) is een interface voor af-fabriek Becker en Porsche autoradio's met een CD-wisselaar aansluiting. Deze interface  maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen..
67,00€
Excl. BTW:55,37€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-BEK
Yatour Bluetooth interface / audio adapter (YT-BTA-BEK) voor Becker en Porsche autoradio's. Deze interface maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere apparaat met een Bluetooth ondersteuning in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschi..
95,00€
Excl. BTW:78,51€
Model: LP1604PO2
Digital Music Changer (LP1604PO2) is een interface / audio adapter voor een aantal af fabriek Porsche autoradio's met een MOST optic fiber systeem (glasvezel). Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een microSD kaart in CD-kwaliteit via uw autora..
199,50€
Excl. BTW:164,88€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3