Ruilen en retourneren

Retourneren

Car Interface streeft ernaar om op de website alle benodigde informatie helder en duidelijk te beschrijven. Hierdoor kunt u goed geinfomeerd uw bestelling doen. Omdat u als consument vooraf geen mogelijkheid heeft een product goed te zien of te testen, hanteert Car Interface een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

U heeft dus het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Car Interface geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u via één van de onderstaande retourformulieren uw retour aanmelden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Aangezien beschadigde (door gebruik) of ingebouwde producten niet meer als nieuw kunnen worden verkocht (vanwege krassen, smeer, visuele of inwendige beschadigingen aan kabels) vergoeden wij 70% van het aankoopbedrag exclusief verzendkosten.

Voor het retourneren van een product dient u eerst Car Interface daarvan in kennis te stellen, zodat wij weten dat we uw pakket kunnen terug verwachten. Dit kan op de volgende manieren:

 Retour aanmelden middels web-based retourformulier of gebruikmaken van de download-versie van formulier-herroepingsrecht 


De retour gezonden producten dienen goed verpakt samen met de factuur aangetekend te worden geretourneerd naar het retouradres.


Retouradres:

Car Interface
Postbus 5180
2900 ED Capelle aan den IJssel


Ruilen

Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling of reparatie van uw product? Neem dan contact met ons op.


Kosten

De kosten van een retourzending zijn voor uw rekening. Car Interface draagt de kosten van de retourzending van het gerepareerde of vervangende product.