Menu
Your Cart

Bluetooth opties

Bluetooth opties
Merk: Yatour Model: YT-BTM
De Bluetooth module (YT-BTM) voor handsfree telefoneren en in stereo muziek streamen vanaf uw mobiele telefoon via de Yatour M05, M06 of M07 interface. De YT-BTM Bluetooth-set bestaat uit: De Bluetooth module met 2 meter bedradingskabel Externe microfoon met 2 meter kabel Gebruikershand..
45,00€
Excl. BTW:37,19€
Merk: Yatour Model: YT-REMO
Deze afstandsbediening (YT-REMO) is optioneel en wordt niet standaard geleverd met Yatour Bluetooth module (YT-BTM). Mocht u de opname/ophang knop op de Bluetooh module te groot vinden, of de draad ervan te dik, of wilt u over de extra kabellengte beschikken dan is deze optie een mooie uitbreiding ..
9,50€
Excl. BTW:7,85€
Merk: Yatour Model: YT-BTA-REMO
Deze afstandsbediening (YT-BTA-REMO) is optioneel en wordt niet standaard geleverd met Yatour YT-BTA interfaces. De afstandsbediening wordt op een YT-BTA interface aangesloten en op een makkelijk toereikbare plek gemonteerd. Bijvoorbeeld op een middenconsole. Functionaliteiten: Inkomende/u..
14,95€
Excl. BTW:12,36€
Model: 3.5MM-MIC
3.5mm standaard microfoon met ruisonderdrukking. Kabellengte 2m. Geschikt voor o.a. Yatour, Anycar en andere Bluetooth interfaces. Het volgende wordt er geleverd: De microfoon, zwart 1 jaar garantie Factuur..
4,95€
Excl. BTW:4,09€
Model: Samson-BT30
Deze Samson BT30 Bluetooth naar 30-pin iPod / iPad / iPhone dock interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf een mobiele telefoon of een andere gekoppelde Bluetooth-apparaat draadloos te streamen naar een audioinstallatie met een 30-pin apple docking connector. Alleen geschikt voor..
29,00€
Excl. BTW:23,97€
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5