Fiat
   

Fiat

Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek FIAT autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
USB MP3-speler (interface / audio adapter) voor FIAT autoradio's (MN-U1-FA)
USB MP3 / WMA speler voor af-fabriek Fiat autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen.
32,50€
Excl. BTW: 26,86€
Anycar USB, SD, AUX ingang, Bluetooth MP3 interface adapter voor FIAT autoradio's (AL-1080B-FA)
AnyCar Digital Music Changer (AL-1080B-FA) voor af-fabriek FIAT autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting.
Ondersteuning voor: Bluetooth voor handsfree bellen en muziek streamen, AUX ingang, USB en SD voor het afspelen van MP3 en WMA.
95,00€
Excl. BTW: 78,51€
Anycar USB, SD, AUX ingang, MP3 interface adapter voor Fiat autoradio's (AL-1080A-FA)
AnyCar Digital Music Changer (AL-1080A-FA) voor af-fabriek FIAT autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting.
Ondersteuning voor: USB en SD voor het afspelen van MP3 / WMA en AUX ingang...
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour iPod, iPhone, AUX ingang, interface / audio adapter voor FIAT autoradio's (YTM05-FA)
Yatour iPod/iPhone interface adapter (YTM05-FA) voor af-fabriek FIAT autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter is geschikt voor het afspelen van audiobestanden vanaf uw iPod of iPhone in CD-kwaliteit via uw originele autoradio. De interface adapter beschikt ook over een AUX-ingang.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor FIAT autoradio's (YTM06-FA)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-FA) voor af-fabriek FIAT autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, iPod, iPhone, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor FIAT autoradio's (YTM07-FA)
Yatour Digital Media Changer (YTM07-FA) voor af-fabriek FIAT autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN en een 30-pin Apple iPhone / iPod / iPad audioaansluiting.
79,00€
Excl. BTW: 65,29€
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang voor FIAT autoradio's (YT-BTA-FA)
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang (YT-BTA-FA) voor af-fabriek FIAT autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf uw mobiele telefoon in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen.
89,00€
Excl. BTW: 73,55€
Yatour USB/SD/AUX IN MP3 interface voor Smart, FIAT, Lancia autoradio's van het merk Grundig (YTM06-SMT)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-SMT) voor af-fabriek Smart, FIAT en Lancia Lybra autoradio's van het merk Grundig met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
3,5mm AUX kabel voor Alfa Romeo, Fiat en Lancia autoradio's met een 6-pin AUX-aansluiting
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op uw af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt d.m.v. de 6-pin connector aangesloten op uw originele Alfa Romeo / Fiat / Lancia autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overs... [meer]
12,45€
Excl. BTW: 10,29€
Bluetooth adapter voor Alfa Romeo, Fiat en Lancia autoradio's met een 6-pin AUX-aansluiting
Middels deze Bluetooth module kunt u genieten van uw favoriete muziek die draadloos afgespeeld kan worden vanaf een mobiele telefoon of een andere Bluetooth-apparaat via uw originele Alfa Romeo 159, FIAT Grande Punto, FIAT 500 en Lancia autoradio met een actieve AUX fun... [meer]
29,50€
Excl. BTW: 24,38€
8-pin AUX kabel voor o.a. Audi, Skoda, Seat, Volkswagen, Becker, Philips en Blaupunkt
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op u af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt d.m.v. de 8pin ISO stekker aangesloten op uw originele Audi / Seat / Skoda / Volkswagen autoradio en een aantal aftermarket radio's met een actieve AUX functiona... [meer]
12,45€
Excl. BTW: 10,29€
Bluetooth adapter voor Audi, Skoda, Seat, Volkswagen, Becker, Philips en Blaupunkt autoradio's met een 8-pin AUX-aansluiting
Middels deze Bluetooth module kunt u genieten van uw favoriete muziek die draadloos afgespeeld kan worden vanaf een mobiele telefoon of een andere Bluetooth-apparaat via uw originele Audi, Skoda, Seat, Volkswagen, Becker, Philips en Blaupunkt autoradio met een actieve A... [meer]
29,50€
Excl. BTW: 24,38€