Volvo
   

Volvo

Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal af-fabriek VOLVO autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio / navigatiesysteem wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Yatour USB, SD, AUX Ingang, MP3 interface / audio adapter voor Volvo HU autoradio's (YTM06-VOLHU)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-VOLHU) voor af-fabriek VOLVO HU-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, AUX Ingang, MP3 interface / audio adapter voor Volvo SC autoradio's (YTM06-VOLSC)
Yatour Digital Music Changer (YTM06-VOLSC) voor af-fabriek VOLVO SC-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN-audioaansluiting.
64,00€
Excl. BTW: 52,89€
Yatour USB, SD, iPod, iPhone, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor VOLVO autoradio's (YTM07-VOLHU)
Yatour Digital Media Changer (YTM07-VOLHU) voor af-fabriek VOLVO HU-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface beschikt ook over een AUX IN en een 30-pin Apple iPhone / iPod / iPad audioaansluiting.
85,00€
Excl. BTW: 70,25€
Yatour USB, SD, iPod, iPhone, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor VOLVO autoradio's (YTM07-VOLSC)
Yatour Digital Media Changer (YTM07-VOLSC) voor af-fabriek VOLVO SC-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen. De interface / audio adapter beschikt ook over een AUX IN en een 30-pin Apple iPhone / iPod / iPad audioaansluiting.
85,00€
Excl. BTW: 70,25€
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang voor Volvo autoradio's (YT-BTA-VOLHU)
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang (YT-BTA-VOLHU) voor af-fabriek VOLVO HU-series autoradio's met een 8-pins CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf uw mobiele telefoon in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen.
95,00€
Excl. BTW: 78,51€
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang voor Volvo autoradio's (YT-BTA-VOLSC)
Yatour Bluetooth interface / audio adapter met AUX ingang (YT-BTA-VOLSC) voor af-fabriek VOLVO SC-series autoradio's met een 8-pins Mini Din CD-wisselaar aansluiting. Deze interface / audio adapter maakt het mogelijk om muziek vanaf uw mobiele telefoon in CD-kwaliteit via uw autoradio af te spelen.
95,00€
Excl. BTW: 78,51€