Ontstoringsfilters


Aantal weergegeven:
Sorteren op:
WeFa ontstoringsfilter / noise filter (MN-FILT)
Deze Wefa ontstoringsfilter / storingsfilter maakt een einde aan storingsgeluiden die veroorzaakt worden door het boordnet bijv. dynamo- en schakelgeluiden.
Deze filter is Plug & Play die tussen Wefa kastje en de kabel voor de CD-wisselaar ingang wordt geplaatst.
14,95€
Excl. BTW: 12,36€
Yatour ontstoringsfilter / noise filter met nieuwe connector (YT-NFM)
Deze Yatour ontstoringsfilter / storingsfilter maakt een einde aan storingsgeluiden die veroorzaakt worden door het boordnet bijv. dynamo- en schakelgeluiden.
Deze filter is Plug & Play en beschikt over een nieuwe type connector die tussen Yatour kastje en de kabel voor de CD-wisselaar ingang wordt geplaatst.
14,95€
Excl. BTW: 12,36€
Ontstoringsfilter voor autoradio / versterker,10 AMP, 11-15 Volt (NF-102)
Deze hoogwaardige 10 AMP ontstoringsfilter maakt een einde aan storingsgeluiden die veroorzaakt worden door het boordnet bijv. dynamo- en schakelgeluiden.
Geschikt voor autoradio's, versterkers, equalizers, CB-radio's, mobiele telefoons enz.
11,95€
Excl. BTW: 9,88€
Aardlus isolator / ground loop isolator (AD-205A)
Wanneer je je laptop, iPod of mobiele telefoon aansluit in de auto en het geluid via de autoluidsprekers laat klinken, kan het zijn dat je met een vervelende, hardnekkige storing te maken krijgt. Bijvoorbeeld een fluittoon die in toonhoogte stijgt, naarmate je meer accelereert. Door deze Ground Loop Isolator aan te sluiten in de RCA-kabels tussen je externe geluidsbron en de autoradio  worden storingsgeluiden weggefilterd.
9,95€
Excl. BTW: 8,22€
3.5mm AUX Audio ruis filter / aardlus / ground loop isolator (SNI1-3.5)
Wanneer je je laptop, iPod of mobiele telefoon op de AUX ingang van de autoradio aansluit en het geluid via de autoluidsprekers laat klinken, kan het zijn dat je met een vervelende, hardnekkige storing te maken krijgt (fluittoon/ruis).
Door deze filter / ground loop (aardlus) isolator aan te sluiten tussen de externe geluidsbron en de 3.5mm AUX poort van de radio, worden storingsgeluiden weggefilterd.
8,75€
Excl. BTW: 7,23€
High to Low level converter, ground loop isolator
Deze convertor maakt van de luidsprekeraansluiting van uw autoradio een stereo-voorversterkeruitgang. Hierdoor kan een extra versterker aangesloten worden. Regelbaar niveau. Max. ingang: 30W.
7,25€
Excl. BTW: 5,99€
High-Low-Level convertor, ground loop isolator
2-channel Hi/Low level converter, level adjustment controlled, ground loop isolation, signal noise elimination, max input: 40watt
9,95€
Excl. BTW: 8,22€