Menu
Your Cart

JVC

JVC
Hieronder vindt u een overzicht van interface's die geschikt zijn voor een aantal JVC / Ai-NET autoradio's. Controleer dus bij een betreffend interface of uw autoradio wordt ondersteund voordat u een bestelling plaatst.
Yatour USB, SD, AUX ingang, MP3 interface / audio adapter voor JVC autoradio's (YTM06-JVC)
Tijdelijk uitverkocht
Merk: Yatour Model: YTM06-JVC
De Yatour Digital Music Changer (YTM06-JVC) is een interface adapter voor aftermarket JVC autoradio's met een UNILINK CD-wisselaar aansluiting. Deze interface adapter maakt het mogelijk om muziek in MP3- en WMA-formaat vanaf een USB-stick of een SD/SDHC kaart in CD-kwaliteit via uw autoradio af te s..
67,00€
Excl. BTW:55,37€
Model: JVC-3.5MM
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting op uw af-fabriek autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt aangesloten op de CD-wisselaar poort van uw Alpine Ai-NET, Sony UniLink of JVC Jlink autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overschakelen op de AUX-ingang, da..
12,45€
Excl. BTW:10,29€
Model: KCA-121B
Heeft u momenteel geen AUX aansluiting / RCA op uw autoradio, dan is dit de oplossing. Deze kabel wordt aangesloten op de CD-wisselaar poort van uw Alpine Ai-NET, Sony UniLink of JVC Jlink autoradio met een actieve AUX functionaliteit. Als u uw autoradio kunt overschakelen op de AUX-ingang, dan kan..
12,45€
Excl. BTW:10,29€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3